Kennismaken

Mijn naam is Jos de Vries. In 1996 rondde ik de opleiding Fysiotherapie af aan de Hogeschool van Utrecht.  Als speciaal aandachtsgebied heb ik onderzoek (d.m.v. echografie) en behandeling van schouder-, rug- en bekkenklachten.

In 1999 ben ik met de huidige praktijk in Oranjewoud gestart. Ik sta geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF (register algemeen fysiotherapeut) en het BIG-register (nr. 59046123704). De praktijk is aangesloten bij het Schoudernet Noord (een netwerk van medische professionals gespecialiseerd in uw schouder).

In het kader van mijn specialisatie op het gebied van MSU echografie heb ik in 2009 de opleiding MSU echografie (echografie van het bewegingsapparaat) afgerond. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren diverse aanvullende echografie opleidingen en bijscholingen binnen mijn aandachtsgebied gevolgd.

Ook ben ik gespecialiseerd in de behandeling van Myofasciale triggerpoints (onder andere d.m.v. dry needling). Tevens heb ik ervaring binnen de sportfysiotherapie. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen met: 0513 – 647 121 of een email sturen naar info@fysiojosdevries.nl.